Broodjes Bezorgen in Schiedam?

Natuurlijk via Lunchroom Soof

Broodjes Bezorgen in Schiedam

Direct vers uit eigen keuken

Heb je een vergadering rond lunchtijd? Of vier je een feestje en heb je geen zin om zelf in de keuken te staan? Dan kun je natuurlijk een lekkere lunch laten bezorgen in Schiedam!

Vanuit onze eigen moderne keuken en via onze bezorgservice leveren wij de lekkerste broodjes bezorgd in Schiedam, betaald via onze online shop of contant aan de deur.

Broodjes Bezorgen in Schiedam

Dek Jij Alvast De Lunchtafel?

LUNCH BEZORGEN

Hoe heerlijk is het om te genieten van een lekkere lunch die je ook nog eens thuis of op je werk kunt laten bezorgen? Om niet de deur uit te hoeven noch in de keuken hoeven te staan? Lunchroom Soof houdt van verwennen – niet alleen door lekkere sandwiches en salades te bereiden, maar ook door ze bij je langs te brengen, waar je ook bent.

ZAKELIJKE LUNCH

Bedrijven die in Schiedam en omstreken zijn gevestigd, kunnen de bestelling gemakkelijk online doorgeven. Laat ons bij de bestelling weten hoe laat je wilt dat we de lunch op locatie komen bezorgen, zodat jij en je collega’s niet te lang met rammelende magen in de meeting zitten.

LUNCH THUIS?

Ben je erg druk of ben je simpelweg toe aan verwennerij? Laat je lunch (of je late ontbijt!) aan ons over. We bereiden heerlijke sandwiches, salades en een sapje voor je en laten ze thuis bij je bezorgen. Broodjes bestellen in Schiedam doe je natuurlijk via Soof!.

Iets te vieren?

Wij Vieren Graag Mee!

2 + 4 =

Ons adres

Hof van spaland 57
3121 CA, Schiedam

Gratis Parkeren

Reserveer Een Tafel

  • Werkdagen 09:00 – 17:00
  • Zaterdag09:00 – 17.00
  • Zondag Gesloten

Bel ons

Wij staan je graag te woord
telefoonnummer: 010 471 8911

Winkelmandje
0